Egen design, Fakta - garner, Färgning, Garn, Stickat - kofta, Stickat - tröja

Så färggrant som det kan bli!

Jag tycker om färg, men klär mig ändå inte speciellt uppseendeväckande. På vintern är det mycket svart men på sommarhalvåret blir det mer djärvt. Därför är det lite förvånande att jag nu håller på med två väldigt färgintensiva projekt samtidigt. Dels är det min tröja i alla färger man kan tänka sig, dels är det koftan jag påbörjat av garnet jag spunnit och färgat själv. Koftan är en enkel uppifrån-och-ner-variant av Tant Koftas modell och jag randar den lite som det faller sig, men låter kanterna vara turkosa för att rama in helheten.

Kanske lägger jag in någon mönsterstickning här också. Det är skönt att ha projekt som man kan växla emellan när det ena kräver mer koncentration och det andra mer är en ren och skär TV-stickning.

Det är en lite märklig känsla att koftan aldrig kommer att kunna kopieras då allt är gjort av mig. Den blir One of a kind. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *