Färgning, Garn, Inspiration

Mera färg!

Jag färgade ännu mer i helgen och det var lika roligt den här gången. Färgerna blir så mustiga och fina. Det är också fantastiskt att se hur olika resultatet blir IM man färgar på mörkt grå, gråspräckligt eller vitt. Det kan se ut som om man gjort flera olika färgningar när resultatet blir så olika, men i själva verket har allt legat i samma gryta. Kika t ex på denna lila nyans.

Det är stor skillnad om du jämför uppifrån och ner och då är inte detta en särskilt tydlig bild. På vitt blir färgerna mer skarpa och lysande och på grått dämpas de och blir mer diskreta, mer sobra även om det fortfarande är mycket färg.

Nu vill jag bara spinna garn, färga och experimentera. Jag har ju 9 färger kvar att prova! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *