Tankar kring handarbete

Vad vill du sticka eller virka så här års?

Nu är vi där igen. Det är trist väder ute. Känslan är lite som om en blöt filt dragits över landskapet och dessutom blåser det snålt. Man vill bara gå ut på trappen och skrika – ge mig vååååååår!

Med den känslan i magen – vad stickar man då? Är det en ylletröja, tjocka vantar eller en lätt vårsjal? Jag kan inte bestämma mig. I ena stunden blir det några varv på en varm tröja. I den andra så surfar jag runt och letar inspiration. Och även om det finns massor av fint att ge sig i kast med, så känner jag inte för nått! Av någon anledning kan jag känns mig mer motiverad att sticka av det tjockaste ylle mitt i sommaren än vad jag gör just nu. Känner någon igen sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *