Gratismönster, Stickat - sjal, Stickbingo 2019

Twist again

Jag har stickat mig en sjal som blev klar lagom till att snön började vräka ner ute. Därmed är den första rutan på årets stickbingo ikryssad.

Garnet är något jag impulsköpt på Adlibris. Mjukt och härligt men kanske inte så jättespännande annars. Etiketten är borta sedan länge och jag kan inte hitta igen garnet på hemsidan. Nu är ju hemsidan bedrövligt svår att hitta på, så det är ju inte så konstigt.

Mönstret är gratis och kommer från Knitty.

Först är det en randning i slätstickning/rätstickning och sedan kommer ett spetsmönster. Jag valde att göra någon eller några spetsmönsteromgångar fler än i mönstret då jag hade gott om garn och tyckte att det behövdes. Nu är sjalen lång och går att vira om halsen.

2 reaktioner på ”Twist again

  1. Hej! Tack för din fråga. Nej jag tror inte att mönstret finns på svenska. Knittys mönster brukar bara finnas på engelska. Om designern varit svensk så hade det kanske funnits men så printer fallet här är jag rädd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *