stickat - kudde, Stickbingo 2019

Fårkudden är påbörjad

För snart ett år sedan var jag med familjen i New York. Bland mycket annat så passade jag på att besöka Purl Soho där jag köpte ett kit med garn till deras fårkudde. Men sen har tiden gått och många projekt har kommit emellan, men nu äntligen har det blivit dags att ta tag i den.

Jag tror att en bidragande orsak till att jag gör detta nu, är att jag gjort upp stickbingo och då har jag ju massor av inspirerande projekt att välja mellan och ett av dem är just fårkudden. Garnet är tjockt och mönstret ganska enkelt att följa så jag hoppas att det bara ska ta denna vecka att slutföra. Nu har jag kommit ungefär halvvägs på fårkroppen. Gissar att de mindre svarta delarna kommer ta längre tid att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *