Aktuellt, Egen design, Julkalender 2018

Hildurs julkalender lucka nr 24 – nu pyntar vi!

God morgon och välkommen till Hildurs julkalender. Kalendern där vi rotar i lådorna och gör något av det vi redan har.

God jul allihop! Nu är det hög tid att klä granen. Ta fram gammalt och nytt julpynt och gör det riktigt juligt därhemma! Jag tog en knippe tallris och ställde ute vid entrén och så klädde jag det med pyntet jag gjort under julkalendern. Dessutom grävde jag fram lite gammalt julpynt från gömmorna. När det ändå saknades pynt så hittade jag en snabb lösning in pompombollarna. De kan göras av en kombination av små garnrester eller bara av ett garn och gör dem med hjälp av en gaffel. Det är busenkelt!

Njut nu av jul bland släkt och vänner så ses vi igen efter nyår! Bloggen gör en liten paus tills dess. God Jul och gott nytt önskar jag er allihop!

2 reaktioner på ”Hildurs julkalender lucka nr 24 – nu pyntar vi!

  1. Tack för alla bra tips och idéer
    För mig har det blivit en mössa och vantar
    Men kag måste virka nyckelband och lite annat när tid finns
    God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *