Aktuellt, Egen design, Julkalender 2018, Virkat - Figurer

Hildurs julkalender lucka nr 23 – ett mjukisdjur

God morgon och välkommen till Hildurs julkalender. Kalendern där vi rotar i lådorna och gör något av det vi redan har. 

Mjukisdjur är perfekta restgarnsprojekt. De kan ha vilken färg eller form som helst. De kan vara fantasidjur eller verkliga varianter och allt däremellan. Jag virkade en liten Uggla på frihand. Lite olika garnkvalitéer, en rolig färgkombination och en enkel form. Med stora ögon och en näbb blev det en Uggla. Med konstiga armar eller ögon och några vassa tänder kanske det hade blivit ett monster. Det är bara att sätta igång och se vad som händer. Jag fyllde min Uggla med lite garnrester och så en hel del vadd. Om du hinner så kan det kanske bli en julklapp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *