Aktuellt, Broderat, Inspiration, Julkalender 2018

Hildurs julkalender lucka nr 19 – färdigställ ett ufo!

God morgon och välkommen till Hildurs julkalender. Kalendern där vi rotar i lådorna och gör något av det vi redan har.

Är det någonting som man borde göra för att inte slösa, så är det väl att färdigställa ett ufo – ett ofullbordat projekt. Något som legat alltför länge i gömmorna och bara väntar och väntar på din uppmärksamhet. Du behöver inte köpa något, inte uppfinna något. Allt du behöver göra är att göra klart något. 

Jag hade sådana ambitioner för mina ufon i år, men jag kanske har fått till hälften bara så här långt. Men denna duk är verkligen ett ufo som jag vill ha färdigt till jul och nu börjar det bli knappt om tid, men jag är nästan i mål med broderiet. Det är mycket att stå i runt jul och just nu så jag måste ta varje tillfälle i akt att bli klar. Jag vet att det kommer att kännas gott för själen när jag väl satt det sista stygnet och fållat duken och jag vet att jag kommer att njuta av att få använda den. Men ska jag hinna….. den som lever får se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *