Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Julkalender 2018, Stickat - Pulsvärmare, Virkat - muddar

Hildurs julkalender lucka nr 20 – restgarnsmuddar

God morgon och välkommen till Hildurs julkalender. Kalendern där vi rotar i lådorna och gör något av det vi redan har. 

Idag är temat muddar, eller handledsvärmare, eller halvantar eller pulsvärmare eller vad man nu vill kalla dem. Ett udda nystan fungerar eller ett antal mindre nystan i udda färger för att skapa något randigt eller mönstrat.

På de allra enklaste modellerna kam man bara lämna en öppning i sidan så kan man sticka ut tummen där. Jag har både virkat och stickat muddar randiga av mindre garnrester. Att göra randigt är både klassiskt, snyggt, enkelt och effektfullt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *