Gratismönster, Julkalender 2018, Restgarnsprojekt, virkat

Hildurs julkalender lucka nr 5 – plastpåsemonstret

God morgon och välkommen till Hildurs julkalender. Kalendern där vi rotar i lådorna och gör något av det vi redan har. 

Nu vill jag visa ett jätteroligt projekt som jag gjort av restgarner. Jag ler bara jag tittar på bilden. Detta är en förvaringssäck för plastpåsar. Jag vet, vi ska inte ha så mycket påsar men man får dem ju lite då och då ändå, och då kan det vara en fördel om man vet vart man ska göra av dem. Man stoppar dem i gapet på monstret helt enkelt. Det fungerar alldeles lysande kan jag meddela.

Nu är det ju fullt möjligt att använda monstersäcken till förvaring av strumpor, vantar, laddare eller vad man vill och givetvis kan man ganska enkelt anpassa storlek efter behov. Om du vill veta mer om hur jag gjorde så ska du läsa mitt blogginlägg. Själva ursprungsmönstret är på engelska.

Jag hade bara restgarner, inte alls likt originalet men det blev ett monster ändå. Nu hoppas jag få se dessa monster dyka upp i var mans hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *