Aktuellt, Egen design, Garn, Gratismönster, Julkalender 2018, Virkat - bokmärke

Hildurs julkalender lucka nr 4 – det virkade bokmärket

God morgon och välkommen till Hildurs julkalender. Kalendern där vi rotar i lådorna och gör något av det vi redan har. 

Små snuttar garn kan bli fina bokmärken. Många får dessutom en bok till jul. Då är det ju alltid kul att ha ett fint bokmärke till hands. Jag virkar som regel mina och det finns ju massor av mönster att välja emellan och stil och svårighetsgraden varierar. Många har väl det senaste året virkat den tillplattade råttan – mönster här!

Jag har bjudit på mönster till det limefärgade bokmärket ovan här på bloggen. Ett riktigt roligt mönster hittade jag hos Kungen och Majkis. Ett bokmärke inspirerat av Monsters Inc. Länk till mönstret hittar du via ett blogginlägg från 2015.

Så som ni ser – nästan allt är möjligt och med lite humor kommer man långt. Så fram med de lite mindre nystanen nu och sätt igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *