Amigurumi, Virkat - Figurer

Virkat Bag Monster

bag monster head

Ni som följer Hildurs Barnbarn på Facebook, såg kanske att jag länkade till ett mönster på ett Monster Bag Holder tidigare i veckan. Mönstret är på engelska, men det är princip bara fasta maskor och luftmaskor samt ökningar och minskningar, så det är väldigt enkelt att virka. För den som gillar detta med virkade djur, är det dessutom ett ganska bra nybörjarprojekt, eftersom att det inte är så pillrigt som många andra amigurumi-projekt. Detta är större och lättare att greppa. Det behövs inget märkvärdigt garn heller. Restgarn går fint. Designern har använt akrylgarn, men jag använde bomullsgarn. Jag fick modifiera lite för jag hade mindre virknål och lite tunnare garn, men det fanns inga exakta mått angivna, så jag gick på känsla och på hur stor jag ville ha den. Kul projekt som bara tog ett par kvällar att fixa. Nu kanske jag kan få lite ordning bland plastpåsarna.Bag monster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *