Stickat - kofta

Koftan Krydda är här!

IMG_4692.JPG
Koftan Krydda började jag sticka på i höstas. En väldigt fin modell. Men jag hade ”fel” garn, inte tillräckligt mycket så jag fick modifiera den lite. Den blev flerfärgad och längre än ursprungsmodellen. Jag är ju lång och ville att koftan skulle bli lång, så det var en nödvändighet. Knapparna hittade jag i mammas knappskrin. De är gamla. De flesta pärlemorsknappar och inte är de likadana heller, men jag tycker om dem.

Så nu sitter jag här med en kofta i lite djärva färger med 14 udda knappar. Men jag är nöjd!

IMG_4691.JPG

4 reaktioner på ”Koftan Krydda är här!

  1. Ja det var den och den stickas med lite tjockare stickor, så man ser snabbt att den växer. Även om den ser ganska avancerad ut, så var den faktiskt inte det och mönstret är metodiskt upplagt och lätt att följa. Tror att den finns på svenska nu också om du föredrar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *