Broderat, Ufoutmaningen2018

Här kommer ett riktigt UFO!

Ufoutmaningen 2018 har inte varit så framgångsrik i år. Det har varit för många andra projekt som tagit tid. Men året är inte slut än.

Det har varit en lång och mild höst och mycket tid har spenderats med att fixa i trädgården, stapla och hugga ved mm. Det har inte blivit tid för så mycket fix inomhus, men nu känner jag mig i städtagen och rensar skåp och lådor.

När man städar så hittar man saker… som denna ofullbordade julduk. Den har legat länge. Antagligen hann jag väl inte klart till en jul och sedan blev den liggande i glömska. En tredjedel ungefär hade jag gjort när jag grävde fram den förra veckan. Nu är drygt hälften av broderiet klart så det finns hopp till den här julen ?

Målet var 10 ufon bort i år. Jag har gjort 4 hittills, så jag har lite kvar att ta tag i, men som sagt. Året är inte slut än. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *