Aktuellt, Inspiration, Tankar kring handarbete

Hur man bäst startar sin semester

Ikväll startar min semester. Det känns som om det har varit sommar i en hel evighet och jag har bara väntat och väntat. Men nu så är det äntligen min tur och 4 härliga veckor ligger framför mig med marknad och stickstämma bland annat.

Hur inleder man då bäst sin semester? Först så är det den där härliga känslan av att lägga in sitt autosvar i mailen. Sen packar man ihop jobbdatorn och gömmer den i något hörn.

När vädret är så här vackert och varmt och härligt så kan man dessutom passa på att ta sig ett dopp. Den första kvällen spenderar man annars bäst ute på altanen med stickningen eller surfar efter inspiration och så dricker man något gott och mår bra och bara njuter av här och nu.

Under min semester har butiken House of Hildur öppet precis som vanligt. Välkommen in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *