Gratismönster, virkat - väska

Sommarväskan är färdig

Lagom till årets värsta värmebölja hittills, är den virkade sommarväskan färdig. Jag tig med den till marknaden i söndags, som tips på vad man kan göra med Soft Cotton och det var många som tyckte att den var fin. Detta var en kul virkalong som Järbo fixade tillsammans med #intheyargarden. Den är det perfekta semesterprojektet, så har du inte redan börjat göra en, rekommenderar jag dig varmt att börja nu.

Ett fyndigt mönster som blandade enkla versioner så att det blev väldigt effektfullt. Hatten av för designen. Snyggt gjort!

Nu längtar jag till min egen semester som börjar i nästa vecka. Jag har så många projektidéer som bara måste få provas och dessutom en hel hög med projekt som behöver bli klara och så en massa spinnande av garn ovanpå det ?

Var rädda om er i sommarvärmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *