Aktuellt, Försäljning, Marknad

På söndag tar jag plats på Djurö marknad

Nu är det hektiska tider. På söndag är det dags för Djurö marknad och jag kommer att vara på plats med garn och lite hantverk. Vädret kommer att vara strålande som vanligt denna sommar så det ser jag fram emot. Marknaden har öppet 10-16 och innan eller efter kan du passa på att ta dig ett dopp vid Vita Grindarna. Ett helt perfekt söndagsnöje med andra ord.

Om 14 dagar är det sedan dags för Skärgårdsmarknaden på Ingarö och jag kommer att vara på plats där också.

Mellan dessa två marknader går Stickstämma av stapeln och där kommer jag också finnas på plats med ett bord på garnförsäljningskvällen.

Ni förstår ju, det kommer att bli så roligt att träffa folk och prata garn, stickning och hantverk.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *