Aktuellt

En kavalkad av sommarinspiration från åren som gått

Det är maj månad. Vädret är magiskt och jag njuter av solens strålar. Detta är också månaden då allt ska hända. Fröna ska i jorden, det vintertrista ska städas bort, möblerna och altanen ska oljas in. Det ska fejas, putsas, njutas, grillas och rensas. Dessutom är det sista spurten för ungarna i skolan, för jobbet innan semestern och för att hinna med den där AW:n eller middagsbjudningen eller fikan eller vad det nu kan vara innan alla drar på semester. Hinner man sticka då, eller virka, eller spinna, eller väva, eller sy, eller… Det är svårt att få tiden att räcka till tycker jag.

Så istället för att bjuda på något nytt ska jag ge er lite sommarinspiration ifrån åren som gick!

Hannas muddar ifrån förra årets gratismönster. Stick-kit finns i butiken och mönster här på bloggen.

Sommar – en virkad väska. Finns som virk- kit i flera färger i butiken och mönstret finns på bloggen.

Höstglöd grytlappar – har visserligen ett höstnamn men passar lika bra året om. Välj färg efter humör! Virk-kit finns i butiken och mönster här på bloggen.

Hildurs rätt randiga linsjal ligger skönt om axlarna nu i sommar. Stickad i dubbelt lingarn. Mönster finns här på bloggen och i butiken har vi ett antal stick-kit i olika färger.

Sommarvind disktrasa stickade i Lina som finns i de vackraste milda färgerna. Ett nystan går det åt. Garnet hittar du i butiken och mönstret här på bloggen.

Sjalen Spira – liten, nätt och lätt ligger den runt din hals. Stick-kit finns i butiken och mönstret här på bloggen.

Kedja till nyckelringen och klädda nycklar! Det fixar du enkelt med Minibomull eller med restgarner. Mönster hittar du här på bloggen och Minibomull finns i butiken.

Detta var allt för idag! Njut nu av dagen och det du gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *