Aktuellt, Garnresa, Inspiration

Purl Soho

Gata upp och gata ner har vi gått, familjen och jag. Ändå har vi bara skrapat lite på ytan av allt som går att upptäcka. Jag har varit i New York.

På min radar fanns naturligtvis garnbutiker i synfältet. Det fanns en som jag under inga som helst omständigheter ville missa – Purl Soho. Jag har hört så mycket om denna butik. Jag har hört de som är lyriska och de som är besvikna, men jag måste erkänna att jag är helt såld. Jag tyckte Purl Soho var fantastiskt!

Det handlar om tycke och smak och förväntningar givetvis. Jag gillar butiker med en hög estetisk nivå, som är smakfullt inredda, som visar upp sina varor som de dyrbarheter de är och är måna om att det ser snyggt, prydligt och tilltalande ut. Om du vill ha en butik där du ska göra garnfynd och då tänker dig att du ska göra ett ekonomiskt kap, så är inte detta garnbutiken för dig. Den fyndlådan finns inte hos Purl Soho. Men om du med garnfynd menar att hitta de ljuvligaste garner i underbara nyanser eller att hitta smakfulla garnkit eller mönster, så har du definitivt kommit rätt. Personalen är dessutom både kunniga och trevliga!

Purl Soho är inte någon jättestor butik och de säljer dessutom tyger, men de hade allt jag önskade mig. Mina fynd kommer jag berätta mer om en annan dag.

2 reaktioner på ”Purl Soho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *