Egen design, Försäljning, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2018, Virkat - grytlapp

Hildurs Gratismönster 2018 – Grytlappen Retrorutan

I am back!

Efter en veckas påsklov – som jag spenderat i New York är jag nu tillbaka fylld av energi och nya idéer. I senare blogginlägg ska jag berätta lite om de garnbutiker jag besökte när jag var där men idag handlar inlägget om april månads gratismönster. Ni har fått vänta på detta! Jag vet och jag är tacksam för ert tålamod.

För april har jag skapat ett grytlappsmönster. Grytlappen har jag döpt till Retrorutan. Jag har tagit inspiration ifrån de grytlappar som min mans mormor virkade, men jag har gjort en lite egen tvist på dem och dessutom är de virkade i Soft Cotton, så de är ganska tjocka och rejäla. Det räcker ganska precis till två stycken grytlappar om man gör dem i motsatt färgställning, men mät och var noga med masktätheten för jag virkar ganska fast. I turkost och grått blir det lite 50-tals känsla över designen och grytlapparna passar lika bra i det moderna hemmet som på torpet.

Mönster till grytlapparna hittar du här

Soft Cotton har vi i butiken i massor av färger! Hitta din favoritfärg hos House Of Hildur.

2 reaktioner på ”Hildurs Gratismönster 2018 – Grytlappen Retrorutan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *