Aktuellt

Telefonen gick sönder!

Nu kanske du undrar vad denna rubrik har med stickning/virkning att göra och det ska jag berätta.

Min telefon gick sönder från en dag till en annan och plötsligt kunde jag inte fördriva tiden som jag gärna gör med lite sociala medier. Lite kreativ inspiration och vanliga nyheter. Jag kunde lyssna lite på musik eller ljudbok men all annan aktivitet fick batteriet att dö.

I början var detta ganska frustrerande. Men ganska snabbt var det bara skönt och avkopplande. Jag hittade tillbaka till njutningen att läsa böcker. Jag satt och virkade på bussen. Det kändes fantastiskt avkopplande. Precis vad jag behövde.

Så nu tar jag påsklov! Jag laddar batterierna stänger ner mina sociala kanaler och återkommer med nya krafter efter vecka 14. Butiken har öppet och du kan beställa varor, men inga leveranser skickas före 9 april.

Njut av påsken. Njut av vårljuset och fåglarnas kvitter. Vi ses igen i april.

Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *