Stickat - sockor

Sommarsockor bland höstlöven

Tant Ulltuss underbara sockor är nu klara! Hann färdigt innan Socktober tog slut. Mönstret heter Flower Power och finns i Tant Ulltuss sockbok. Jag köpte både garnpaket och boken hos Tant Kofta på Syfestivaleb i våras. Jag hade tänkt sticka en socka i taget, men så fick jag för mig att garnet inte skulle räcka och då började jag att sticka båda två parallellt. På slutet stickade jag jättefort som man gärna gör när man tror att garnet håller på att ta slut – som om det skulle hjälpa…!  Garnet räckte precis som tur var. 

Jag påbörjade stickningen i somras så för mig är de väldigt somriga, men nu när de är klara så fick fotograferingen ske bland höstlöven. Jag har material till ett par Citrussockor också, men de får vänta lite innan jag börjar sticka på dem. 

I helgen är det dags för ännu en Syfestival här i Stockholm, men jag ska inte åka. På schemat står tapetsering och målning och det är inte så dumt det heller. Men jag är väldigt sugen på att få köpa Tant Ulltuss nya vantbok som jag har hört ryktas om men ännu inte sett. Den går inte att hitta i handeln än, undrar just om den kommer att börja säljas på Syfestivalen… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *