Stickat - kofta

Ny favoritkofta! 

Alla fryslortar där ute – detta är koftan för er! I somras stickade jag en långkofta i bomull som varit en riktig favorit. Men bomull blir tungt och en långkofta i bomull ännu tyngre så det känns som om den bara blir längre och längre. Mönstret kommer ifrån Novita och är anpassat efter ett av deras bomullsgarn.  Jag tycker ändå att koftan är superfin fortfarande. Eftersom jag gillar den så mycket bestämde jag mig för att göra en likadan i ull. Jag stickar nästan aldrig samma mönster två gånger men detta var ett undantag för mig. 

Denna är stickad i ett ullgarn från garntjänst som jag har haft i gömmorna väldigt länge. Jag började sticka på en kofta som helt enkelt blev riktigt dålig så jag repade upp och nu har garnet alltså fått nytt liv i en annan modell. 


Knapparna är härligt ovala och bildar verkligen pricken över i. Och en sak är säker, inte ens en fryslort som jag kan frysa i denna. Nedan ser du koftan som jag gjort i bomullsgarn. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *