Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2017, Stickat - sockor

Socktober närmar sig!

Under flera år har Socktober varit ett ganska välbekant begrepp i stickvärlden. Det är mycket fokus på sockor och sockmönster och i år har Järbo garn startad en Knit-a-long som är igån redan nu. 

Så vad ska vi då hitta på här på bloggen och i butiken? 

  • Oktober månads gratismönster är ett par sockor stickade i Bambu Raggi. Stick-kit kommer att finnas till försäljning i butiken fr o m nästa helg. Mönstret publiceras här på bloggen den 3 oktober. 
  • Sockinspirerade erbjudanden i butiken House of Hildur
  • Mönstertips kommer regelbundet att publiceras på Facebook och Instagram. Sök efter Hildursbarnbarn på Instagram eller House of Hildur eller Hildurs Barnbarn på Facebook. 
  • Tekniktips ska vi också prata om här på bloggen. Det skulle t ex kunna handla om lösare resår, magic loop eller annat smått och gott. Har du funderingar så tipsa gärna så vi kan prioritera det du vill veta. 
  • Sockfrossa ett event på Facebook som blogg och butik håller tillsammans och där ämnet bara handlar om sockor. Vi delar bilder, tips, erfarenheter mm tillsammans online under ett par timmar. 8/10 kl 19-21

Så som du ser är detta en perfekt månad att sticka sig ett par sockor, prova ett nytt sockgarn eller ge bort ett par till någon som behöver det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *