Aktuellt, Egen design, Försäljning, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2017, Stickat - Pulsvärmare, Stickat -.gratis mönster, ufoutmaningen2017

Ufoutmaningen2017 – det andra projektet!

När jag gjorde mönstret till de Hjärtliga muddarna, så gjorde jag först en prototyp i ett helt annat garn. Jag hade en idé som jag testade och sedan gjorde om lite när jag såg resultatet. Prototypen var bara väldigt ensam – när det bara fanns en av den. Muddar vill man ju ha en på varje hand. Så jag tog tag i det och stickade mig en likadan till, så nu så har jag en annan variant av de Hjärtliga muddarna, i ett helt annat garn, och med en lite annorlunda randning. Detta är projekt nummer två i #Ufoutmaningen2017. Mot nästa projekt. Jag tror att det kommer att bli en sjal som blir klar nästa gång. Den är i alla fall den som ligger högst upp i min korg just nu.

Om du har missat de Hjärtliga muddarna, så är de februari månads gratismönster i serien Hildurs gratismönster 2017. De ser ut så här och finns även att köpa som stick-kit i butiken. @houseofhildur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *