Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Hildurs årstider 2016, Julkalender 2016

Hildurs Julkalender 11

Det är bara den 11 december men det är redan tredje advent. Nu är det ju faktiskt nästan 14 dagar fram till jul, så inte behöver man känna någon stress än hoppas jag. Igår fick ni prova på lite falska flätor och idag blir det lite av en vilodag igen.

För info om material så kikar ni på blogginlägget från den 25 november.

Dag 11.

Sticka 5 räta varv

Det var allt för idag! Välkommen tillbaka i morgon.

Efter ledtråd nummer 10 ska det se ut så här:

dag-11

 

Julklappstips! Är du en person som gillar att virka grytlappar? Det är jag och i perioder går jag helt igång på att virka så att virknålen nästan glöder. Jag älskar leken med färg och form. Det finns två gratismönster som jag har gjort och som jag gärna slår ett extra slag för. Dels är det de runda grytlapparna Höstglöd och dels är det Britts grytlappar. Båda är virkade i Soft Cotton ifrån butiken.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *