Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Julkalender 2016, Julpyssel

Julkalenderstickning!

Världspremiär för Hildurs Julkalenderstickning 2016!

Varje år så erbjuds ett antal olika julkalenderstickningar och en av dem kommer att finnas här hos Hildurs Barnbarn.

 

Du behöver: 2 härvor av Fino från Manos Del Uruguay (specialpris under Black Friday som är idag den 25 november), rundsticka nummer 4 helst inte kortare än 60 cm, en bit bomullsgarn och en virknål storlek 4 ca.

Ledtrådar: Varje dag under perioden den 1 december till den 24 december kommer det att publiceras en ledtråd varje dag. Upplägget kommer att vara sådant att det varannan dag blir långa ledtrådar och varannan kortare så att du har chans att komma ikapp om du missat någon dag. Något enstaka avsteg ifrån denna princip kan det bli, men det är undantagsfall.

Vad ska vi då sticka? Det är ingen hemlighet vad det hela ska bli – överraskningen är snarare hur det kommer att se ut. Men om du tillhör dem som vill ha en överraskning så läs inte inlägget som kommer på tisdag, för där kommer jag avslöja vad vi ska göra, men alla får vänta ända till julafton innan ni får se hur slutresultatet kommer att bli. Julklappar ska öppnas på julafton!

Fino från Manos Del Uruguay finns i flera vackra färger i butiken så passa på att skaffa dig ett par härvor i en färg du tycker om.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *