Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Hildurs årstider 2016, Julkalender 2016

Hildurs Julkalender 9

Äntligen fredag! Kanske ska du på glöggfest ikväll eller äta ett julbord. Oavsett kan man behöva ta igen sig, så idag är ledtråden en sådan där kortis igen. För er som ligger lite efter med ledtrådarna – nu har ni chansen att komma ikapp lite. Men känn ingen stress – julkalendern ska vara ett trevligt nöje. Allt finns kvar även efter julafton om du inte skulle hinna bli klar i tid. Njut istället av det juliga ute och inne. Stress behöver vi inte mer av.

Dag 9

Sticka 5 aviga varv

Man är ju supernyfiken på att få se några av era alster. Tagga gärna med #hildursjulkalender på Instagram eller visa hur långt du hunnit på vår facebooksida.

Ledtråden från igår, dag 8 ser ut så här:

dag-8

 

Julklappstips! Är du sugen på att riktigt lyxa till dig så här i juletider och köpa den här julklappen till dig själv eller till någon som också gillar garn. Då tycker jag du ska slå till på vårt fina sockgarn Alegria. Det är så vackert att man nästan blir helt mållös.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *