Aktuellt, Event, Stickkurs

Stick- och Virkretreat Låsta 24-25 september

garn-i-stora-lass

Det var i helgen som vårt Stick- & virkretreat gick av stapeln på Låsta utanför Strängnäs och vilken helg vi fick! Ett antal glada, nyfikna och trevliga stickerskor upplevde Yoga, god mat och workshop tillsammans. Vi umgicks intensivt från lördag till söndag i en avkopplande miljö. För att riktigt komma ner i varv, inledde vi helgen med yoga och sedan blev det massor av stickning och god mat. Garn fanns det i drivor! Butiken fanns på plats och alla hade många projekt med sig. Trots det hade allihop ytterligare ett antal projekt med sig hem också. Nu är höstkvällssysselsättningen räddad.

img_8344

En riktig buffé var uppdukad när det var dags för workshop. Deltagarna fick prova på lite olika tekniker och garner och förkovra sig i något nytt. Det blev flera påbörjade sjalprojekt, grytlappar och idéer till vantar. En av deltagarna smygmaskvirkade och jag blev så inspirerad att ge mig på ett par smygmaskvirkade vantar att jag fullkomligen studsade upp på söndag morgon, för att göra en provlapp och se om det fungerade. Får jag till ett par snygga vantar, så ska jag döpa dem efter henne.

Det är ju helt fantastiskt hur ett gäng människor, varav flera aldrig träffats tidigare, så snabbt lär känna varandra, delar med sig av sin kunskap och sprider inspiration omkring sig. Det var ett ganska fint höstväder ute, men vi var så uppslukade av allt som hände i huset att flera av oss inte ens gick utanför dörren. Men underbart är kort och plötsligt är man tillbaka i vardagen igen. Men energin finns kvar, minnena och massor av inspiration. Vi planerar redan fler event, så håll ögon och öron öppna. Precis så här glad känner jag mig nu!

maria-sv

Bild nr 1 och 3 har min kära eventkollega och goda vän Sandra tagit. Sandra och jag gör våra kreativa event tillsammans. Men förutom det, så arbetar hon som frilansande kommunikatör och driver Fotograf Sandra Bosdotter. Vill du vet mer om henne eller kanske själv bli fotograferad, så rekommenderar jag att du kollar in hennes hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *