Aktuellt

Stängt för förberedelser! 

Detta är en skylt som jag skulle vilja hänga upp just nu, men det går ju så klart inte! I helgen är det dags för vårt stick- & Virkretreat. Det ska bli så skoj och nu är det lite intensivt när man ska få till det sista. Allt ska printas, packas, bockas av, förberedas, snyggas till ja ni vet – alla de där sista detaljerna! Man tänker i sitt stilla sinne att nu är det ju bara lite småfix kvar att göra, men ack vilken lång tid småfix kan ta. Ingenting av allt jag gör kan jag visa upp här! Det ska ju vara en överraskning, så ni får vänta till nästa vecka då ett fullständigt reportage kommer. 

Dessutom har jag hunnit förbereda ett par nya gratismönster inför oktober och november, men de lan jag ju inte heller visa än. Men det väntar lite smått och gott framöver kan jag ju säga i alla fall. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *