Aktuellt, Event, Försäljning, Garn

Nyheter i butiken och sista chansen!

Det är ett bra tag sedan jag skrev ett blogginlägg. Anledningarna till detta är flera. Det blev plötsligt vår/sommar och på en vecka gick jag från att dra på mig vinterkappa till att plocka fram shortsen. Trädgården skrek på min uppmärksamhet och dessutom åkte jag på en resa i jobbet. Nu är jag tillbaka hemma igen och har hittat tillbaka till datorn och stickningen. Så här kommer lite blandade nyheter!

klöver

I morgon, den 15 maj, är det sista chansen att boka plats till höstens stick- & virkretreat till det mest förmånliga priset. Ju tidigare du bokar en plats, desto billigare blir priset.  Se här:

Pris:
Early Bird! Boka dig senast den 15 maj och betala endast:
Del i dubbelrum: 2 495 kr/person
Enkelrum: 2 995 kr/person

Boka-tidigt-pris:
Om du bokar dig under perioden 16 maj – 26 juni så är priset:
Del i dubbelrum: 2 795 kr/person
Enkelrum: 3 295 kr/person

Om du bokar dig under perioden 27 juni till 15 augusti så är priset:
Del i dubbelrum: 2 995 kr/person
Enkelrum: 3 495 kr/person

Vid bokningstillfället betalar du endast bokningsavgiften på 400 kr. Resterande belopp kommer att faktureras dig och ska vara betalat senast den 15 augusti.

Läs mer och boka din plats här!

På stickningsfronten har jag just nu inget att berätta för jag håller som bäst på att slutför gratismönstret för Juni månad, så det får ni vänta på ett tag till. I butiken har det däremot hänt massor och lite fler garner är på väg in nu också. Det har blivit ett omtag bland bomullsgarner och lingarner och det kommer även komma in lite nya ullgarner så nu får ni vara med så att ni inte missar något.

För att fira dessa nyheter så har vi börjat med introduktionsrabatt på två bomullsgarner ifrån Järbo. Det första garnet heter Nova och är ett rent bomullsgarn som passar väldigt bra till stickade plagg och garnet finns i flera vackra färger. Nystanen väger 50 gram/styck. För mönsterinspiration kikar du på Järbos sida och för att hitta garnet i butiken så går du in här. Kanske är det dags att sticka sig årets bikini!

Vi har även erbjudande på Minibomull också från Järbo och perfekt för det lilla projektet eller den där lilla detaljen. Nystanen är små, väger bara 10 gram. För mönsterinspiration kan du även här kika in på Järbos sida. Minibomull har vi i all tillgängliga färger, så här kan du verkligen välja och vraka. Några exempel följer här.

Dessa nystan är kul och jag har massor av idéer på små projekt som du kommer att kunna ta del av framöver.

Vi har även fått in massor av färger av Ullcentrums lingarn Linea, så ta en titt i butiken och hitta din favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *