Aktuellt

Dags för ännu mer våryra!

Våryra muddar

Så befinner vi oss plötsligt i maj. Tiden går så fort. Det är fortfarande ganska kallt ute så att par muddar sitter inte fel! Ta på dessa och sätt dig på ditt sittunderlag som var förra månadens gratismönster i serien Våryra. Även denna gång är mönstret randigt och stickat i rött och rosa. En liten virkad mudd avslutar arbetet. Dessa är gjorda som enkla halvvantar, genom att en del av sömmen lämnas öppen när man monterar ihop dem. De blir ganska långa upp på underarmen och kommer att värma gott, då garnet är ett ullgarn.

Mönstret till Våryras muddar hittar du här. 

Allt du behöver hittar du i butiken. Garnkostnaden ligger under 100 kr.

Banner2b

Så med ett par riktigt färgglada muddar är du redo att ta dig an våren och envisas den med att vara lite bitig och kall, så kommer de sitta fint. Blir det varmt och skönt i ett nafs, så kan man ju göra dem till hösten istället.

Nästa månad kommer den sista delen i serien våryra. Du hittar mönstret här på bloggen fredagen den 3 juni.

Våryra muddar närbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *