Virkat - grytlapp

Nya grytlappar

  Är det grytlappsfestival så är det! Jag var bara tvungen att testa dessa. Det är Järbo Garn som bjuder på detta mönster. De hade virkat estetiskt vackra grytlappar i påskinspirerade färger. Jag valde att virka mina delvis av restgarner. Det funkade det med men gav grytlapparna en helt annan karaktär. När jag fotade dem, så insåg jag att de rosa delarna faktiskt ser ut som tulpaner och om jag hade gjort de blå delarna gröna, så hade de blivit som blad… Det var inget jag såg när jag tittade på originalet. 

Jag har använt Soft Cotton till dessa, precis som Järbo gjort och jag tror att de kommer att fungera alldeles utmärkt! De blev lagom tjocka och samtidigt mjuka och troligen ganska smidiga att använda. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *