Sportlovsprojekt, Virkat - grytlapp

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Åkte skidor på sportlovet. Det var underbart att få vara utomhus hela dagarna och insupa lite frisk och ren fjälluft. Synd bara att jag drog omkull där innan sista åket och då lyckades göra illa fingret. Så nu kan jag inte sticka… Ingen stickning den sista kvällen och ingen stickning på vägen hem. Igår insåg jag att det faktiskt går att virka hjälpligt, så det blir vad jag får göra en tid framöver. 

Min ambition att göra klar en massa projekt, var lite för ambitiös, men jag kom i alla fall en bit på vägen. Jag hann dessutom med att skapa mönster till ”Våryra” som är namnet på nästa kvartals gratismönster i Hildurs Årstider. 

På Facebook-sidan har evenemanget Grytlappsfestival dragit igång och redan har flera delat med sig av bilder och tips! Fantastiskt kul tycker jag. Idag lade jag upp en länk till hur man dubbelvirkar. Jag har själv dubbelvirkat denna chockrosa grytlapp med illgröna kanter. Vem har sagt att man måste vara diskret? ? 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *