Sportlovsprojekt, Stickat - sjal

Sjalen Imagine When

  
Sjalen Imagine When blev klar innan sportlovet började… Den ser kanske lite krånglig ut, men var ganska enkel att sticka. Att den till största delen är rätstickad gör att den håller sin form. Dessutom är den vändbar, vilket är ganska praktiskt. Jag gillar asymmetriska sjalar. De är roliga att sticka och sitter fint på. Med förkortade varv blev det en snygg design och den ser betydligt mer avancerad ut än den var. Mönstret är på engelska och du köper det för en liten peng på Ravelry. Det är viktigt att stötta duktiga designers genom att köpa deras mönster. Det ligger mycket jobb bakom ett mönster som detta. 

  

2 reaktioner på ”Sjalen Imagine When

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *