Aktuellt, Sportlovsprojekt

Sportlovsprojekt

Snart är det dags för sportlov för mina barn och i år blir det en hel del utomhusaktiviteter. Jag har också tänkt att se till att hinna sticka och virka en hel del. Jag vill göra färdig åtminstone ett par projekt, som jag har sugit på ett bra tag nu:

  • Det är min grå-randiga kofta med rosa resårer
  • Min kofta i turkos av dansk design
  • Min asymmetriska sjal
  • Och så lite virkning. Jag testar ett nytt projekt inom virkning i tekniken Tapestry crochet. Det är helt enkelt virkning med flera olika färger som ofta bildar geometriska och väldigt färgsprakande mönster. Jag leker med en mönsteridé till ett fodral jag ska ha till mina små hörlurar.

Detta kanske låter överambitiöst, men min grårandiga kofta har bara en ärm kvar. Min turkosa kofta har två ärmar och delar av fram och bakstycke kvar. Min asymmetriska sjal är inne på sista mönsterdelen – den kan t o m hinna bli klar innan sportlovet. Mitt hörlursfodral är påbörjat, men ett väldigt litet projekt, så jag tror att det också blir klart ganska snabbt. Så egentligen borde allt utom möjligen den turkosa koftan kunna bli klara. 🙂

Kanske har du redan haft sportlovsledigt, har det nu eller har det kanske t o m senare än vi här i Stockholmsområdet. Använder du den ledigheten till lite sportlovsrensning också kanske. Dela gärna med dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *