Aktuellt

Grytlappsfestival!

Grytlapp

Vi befinner oss i februari och det är, precis som det ska, fortfarande vinter. Men det har blivit ljusare ute och är inte beckmörkt när man går hemifrån på morgonen. Jag har lärt mig att mars är den första vårmånaden och det håller jag fast vid även om det inte alltid känns så. Men oavsett om det är snö eller barmark så är ljuset ett tydligt bevis på att vi snart har lämnat vintern bakom oss. Och med ljuset återvänder energin och nu är det dags föda den där lilla energilågan med sådant som är roligt! Vi behöver en festival tänkte jag och sagt och gjort 8-20 mars kör jag en Grytlappsfestival på Facebook och Instagram!

Det blir stickat, virkat, mönstertips, garnidéer mm. Varje dag under denna period kommer ett nytt inlägg på instagram och facebook med syftet att inspirera. Men en deltagare gör ingen festival – jag behöver er hjälp! Så lägg upp grytlappsbilder på instagram under #grytlappsfestival eller dela länkar och bilder på vårt facebookevent. Ju fler vi blir – desto roligare blir det!

Varmt välkomna!

Följ mig gärna på Facebook och på Instagram @hildursbarnbarn så missar du ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *