Stickat - sjal

Konstruktion

Imagine when 2Jag kan riktigt gå igång på designers, som utmanar och vågar hitta nya sätt att konstruera en sjal, en tröja eller vad det nu är. Hur viktig än tradition och kunskap om hur man gör saker enligt gängse metoder är, så skapas ju utveckling av att vi vågar testa något som är lite annorlunda. Att vi vågar tänka utanför ramarna och skapa något på ett annat sätt, i en annan form. Jag hittade en vacker sjal via Pinterest, som jag beslöt mig för att testa att göra och denna är minst sagt annorlunda i sin design.  Sjalen heter Imagine when och är designad av Joji Locatelli. Jag har hunnit till sektion 4 av 6. Den bygger i princip på räta maskor, omslag och förkortade varv. Så växer en sjal fram med en annorlunda men väldigt tilltalande form. Detta är inget gratismönster, men med tanke på all tid och möda som läggs ner på att skapa ett sådant här mönster, tycker jag att det är väl värt pengarna. Imagine when 1

 

2 reaktioner på ”Konstruktion

    1. hej! Garnet som jag använder heter Drömmar och kommer ifrån Sjöalyckan. Det består av 75% ren ny ull och 25% silke. Det är lite torrt, men väldigt behagligt att sticka i och kommer nog kännas skönt emot halsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *