Kurser och Event

Fotoutmaning

Detta med att fotografera är en utmaning….

Honey Cowl ring

Här har jag listat ett antal foton som inte kommer att gå till historien som vackra direkt….

IMG_5322.JPG

Mörkret är knepigt denna tid på året och fotar man utomhus så är det lätt att få långa skuggor eller så är bara objektet man ska fota helt omöjligt. 

IMG_5051.JPG

När man fotar inomhus och det inte är dagsljus så blir fotona lätt gulaktiga och objektet i fråga kommer inte till sin rätt.

Julgranskaramell

Ibland blir det inte bara fel på ljuset utan platt och tråkigt också. 

Provlappen

Inland undrar jag verkligen vad jag tänkte när jag fotade. Är denna röra inspirerande tycker ni? 

image

Jag behöver hjälp! 

För att råda bot på detta har jag bett Sandra Bosdotter ordna en workshop tillsammans med mig. Denna workshop består av två delar. Min del är en workshop kring virkade strandväskor. Så vill du förbättra dina instagrambilder så att de gör ditt hantverk rättvisa och samtidigt börja virka en strandväska, så är detta kvällen för dig. Den 12 april 18-21 på Södermalm i Stockholm.

 BOKA HÄR! 

garnnystan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *