Aktuellt

Alla hjärtans dag

Hjärtan på mosaik

Snart är det alla hjärtans dag och lite kärlek är väl något som vi verkligen behöver alla lite till mans. Ett virkat eller stickat hjärta kan göras på många olika sätt. Dessa gjorde jag till jul, men de är lika aktuella denna vecka som de var då. Denna variant är virkad, efter ett lite småknöligt engelskt mönster. Om du istället vill sticka dig ett hjärta, så hittar du gratis mönster på Järbo garns blogg. Järbo har även tagit fram ett väldigt sött armband med små virkade hjärtan. Riktigt sött faktiskt.

Ett annat sätt att visa kärlek och omtanke kan ju vara att ge bort något stickat eller virkat till någon du tycker om. Jag stickade sockor till min syster för ett par år sedan. Här om dagen fick jag ett sms som sa – lycka är att ha ett par riktigt fina sockor som värmer kalla fötter! Det sms:et värmde kan jag lova. Hennes fötter pryds av ett par sådana här:

Nemesissockor

Denna socka heter Nemesis. Det är ett gratismönster som kommer ifrån Knitty. De ser lite krångliga ut kanske, men var riktigt roliga att sticka vill jag minnas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *