Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Månadens disktrasa 2015, Stickat - disktrasor

November månads disktrasa – Hanna

Disktrasan Hanna November Stämpel

Hanna är ett namn som går igen i min släkt. Från gammelfarmor till syskonbarnet. Det var dem jag tänkte på när jag gjorde denna disktrasa. Ni kanske tycker att den är lite lik Rut, men titta lite närmare så ser du skillnaden. Denna är gjord på ett helt annat sätt. Jag har valt lite lysande färger för att liva upp november som kanske är årets gråaste månad. Ingen snö än för oss som bor lite längre söder över i vårt avlånga land. Det är grått och mörkt och även om solen verkligen har lyst upp denna höst, så är det ändå väldigt mörkt när man går hem ifrån jobbet på kvällarna.

Mönstret till november månads disktrasa Hanna hittar du här

Som vanligt har jag stickat disktrasan i Järbos Soft Cotton och det gick åt ett nystan. Den lila färgen är ny i butiken. En riktigt härlig djup och mustig lila färg.

Banner3b

Nu återstår endast december månads disktrasa och så har vi tagit oss igenom ett helt års disktrasor. Vad ska jag hitta på till nästa år? Någon som har något förslag? Ska jag se om det går att hitta på 12 stycken disktrasor till eller ska jag satsa på något annat. Bomba mig gärna med förslag, så att jag har något att klura på under julledigheten.

Nästa månads disktrasa kommer tisdagen den 1 december.

Vill du sticka även tidigare månaders disktrasor? Kika då in på Månadens Disktrasa 2015. Här finns länkar till allihop.

2 reaktioner på ”November månads disktrasa – Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *