Gratismönster, Inspiration, Virkat - Figurer

Happy Halloween

Happy Halloween

Enklare Halloweenpyssel än så här bjuder jag inte på – det fixar ni så bra själva. Jag såg en bild på någonting liknande någonstans och idén fastnade i mitt minne. Och den minnesbilden ledde till att jag snabbt gjorde dessa själv, innan vi skulle bort på ett kalas i Halloween-tid.

Så här gjorde jag:
Jag virkade två orange rundlar.  Varv 1 – 7 fasta maskor, Varv 2: 14 stolpar, två i varje maska, Varv 3: 28 stolpar. Sedan virkade jag fasta maskor runt om och gjorde en enkel ögla av luftmaskor. Slutligen klistrade jag dit två ögon och en mun av filt.  Färdig!

Man skulle kunna göra ett helt gäng sådana här och hänga i en girlang och pynta med. Ett tips är då att försöka hitta en orange färg som är lite mer lysande än min var, så blir det lite läckrare. Men som Kajsa Varg sa: ”man tager vad man haver”.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *