Garnklubb, Stickat - sockor

Blueberry waffle socks

Bluberry Waffle SocksFort var det gjort! Jag slog till och stickade mig ett par Blueberry waffle socks av 2 nystan Alpakka Strompegarn från Sandnes garn som jag fått via en garnklubb. Det var ett trevligt garn att sticka i och sockorna blev väldigt mjuka och sköna. Var lite orolig först att garnet inte skulle räcka, för jag hade bara två nystan, men det räckte bra och sockorna sitter som en smäck! Mönstret var enkelt att följa och jag kunde lätt göra om det för att kunna sticka med Magic Loop istället för med strumpstickor. Då kunde jag sticka båda sockorna samtidig och det var väldigt smidigt. Det är så lätt att en socka blir färdig och den andra bara blir liggande halvfärdig om man stickar en socka i taget. Lite svårt att återge färgen på bild, men den är mer åt det hallonröda hållet än vad som syns på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *