Egen design, Virkat - mobilfodral

Det kom en beställning

IMG_5667Det är inte ofta som jag tackar ja till att göra specialbeställningar och detta av flera anledningar. Dels har jag svårt att hinna med, dels är det svårt att få betalt för den tid man lägger ner. Men ibland gör jag undantag och det gjorde jag i detta fall. Jag fick en förfrågan om en variant av ett mobilfodral som jag redan säljer i butiken. Köparen ville ha en annan storlek och valde färgerna själv, sedan gjorde jag den enligt de önskemålen. Och så här blev det. Ett sockersött mobilfodral med spets och en blomma. Notera att det även är en blomma på knappen.

En annan fråga jag får, och som jag självklart blir glad och smickrad över är om jag vill dela med mig av mönstret på det jag designat, men det är svårt när jag gör efter egen design. När jag gör saker som jag hittat på/designat själv så är det sällan jag skriver ner vad jag gjort. Jag har ofta en bild i huvudet av vad jag vill åstadkomma och sedan sätter jag igång. Att skriva ner varje steg så att man kan leverera ett mönster är otroligt tidsödande. Det är väldigt lätt att missa något moment och ofta är det svårt att beskriva något så enkelt att mönstret blir lätt att följa. Att göra ett bra mönster kan ta lika lång tid som att sticka eller virka det man designat. Om jag däremot stickar eller virkar efter någon annans mönster, så länkar jag alltid till sidan där mönstret finns eller där du kan köpa det.  Detta mönster till mobilfodralet är mitt eget och nej, det finns inte nedtecknat. Det finns bara i mitt huvud.

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *