Amigurumi, Virkat - Figurer

En lite annorlunda förfrågan

Lila Gubbe med bulle

Så sitter vi där och tar en fika på jobbet. Samtalet går kring vem som nästa gång ska samla ihop alla till en spontanfika. ”Man skulle ha något som man kunde skicka runt, som en stafettpinne” sa någon och hur det nu gick, så blev det ett uppdrag att göra en ”vandringsbulle”. Den som hittar vandringsbullen på sitt skrivbord är den som fixar fikat nästa fredag. Så nu är den gjord!

Bulle

Det andra handlade om att vi skulle ha en maskot till ett internt projekt. Jag sa att jag funderat på att virka en och sagt och gjort så hade jag lovat att fixa en figur till det också. Därmed var lördagskvällen räddad och till tonerna av Så mycket bättre, virkade jag en bulle och en lila lite figur. Kul att göra lite annorlunda projekt än man är van vid. 🙂
Lila gubbe

1 reaktion på ”En lite annorlunda förfrågan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *