Egen design, Stickat - Pulsvärmare

Nya muddar i Dale Alpakka

Muddar

Ljuvligt garn! Jag är helt såld. Teststickade mig ett par halvvantar i ett enkelt flätmönster. Överraskad över hur fint garnet är. Helt underbart att ha på händerna. Varmt, ulligt och mjukt. Kort och gott: jag gillar det. Flätmönstret går över hela handens ovansida och runt handleden, men undersidan, mot handflatan är slätstickad. Istället för en resår eller annan kant, så stickade jag slätstickning de sista fem varven och då rullar kanten sig så här fint. Halvvantar fungerar nog ett tag till, för det är väldigt milt ute för årstiden. Till ett par muddar gick det åt ett nystan. Färgen heter blåmelerad. Jag skrev inte ner något mönster tyvärr utan hittade på lite allteftersom.

Muddar fram- och baksida

Banner2b

2 reaktioner på ”Nya muddar i Dale Alpakka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *