Stickat - kofta

Gamla projekt…

uppifrånochnerkoftaIdag har jag grävt fram den där sidan av mig som är resultatinriktad. Fru Luststyrd har jag stoppat undan. Sjalen jag arbetat med en tid är nästan klar. Det tar bara en kväll att fixa. Sedan är det dags att fästa trådar och blocka den. Den blir lagom att använda nu när hösten är här.

I en av mina kassar hittade jag även denna kofta, som jag verkligen vill få färdig nu. För snart ett år sedan höll Dödergök tillsammans med Stickamera i en KAL som handlade om att designa sin egen uppifrån-och-ner-tröja eller kofta. Jag kom lite efter där i början, och sedan kom jag liksom aldrig riktigt ifatt. Jag har stickat på den lite nu och då, men färdig är den sannerligen inte. Jag har börjat på resåren längst fram, för att försäkra mig om att jag har tillräckligt med garn till den delen, så att jag vet hur mycket av de olika färgerna som jag kan spendera på ärmarna. När sjalen blir färdig, så får jag försöka se till att ta tag i detta projekt. Ärmar är alltid lite tråkigt att sticka, men jag får som sagt plocka fram min resultatstyrda sida istället för den luststyrda, så ska det nog gå. 🙂 Det är för övrigt ingen rättvis bild av den rosa färgen på bilden ovan. Min är inte alls så där skrikig utan har en mer dov, mild nyans. Men, men röda-rosa-orange färger är aldrig lätta att få rätt återgivna på bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *