Aktuellt

Sticka Tant Birgits Muddar

Tant Birgits MuddarSticka Tant Birgits Muddar –  det är dagens uppmaning!
Du som stickat mars månads disktrasa känner kanske igen mönstret. Denna gång är det omgjort och stickas nu runt på rundstickor eller strumpstickor, till ett par värmande muddar.

Garnet jag har använt är Hverdags från Du Store Alpakka och det går åt ungefär ett halvt nystan. Hverdags är ett härligt garn som består av 60% alpakkaull och 40% peruansk ull. Underbart mjukt, skönt och lite ”ulligt”. Färgen är nr 633 – den ljusgrå. Men garnet finns i flera andra vackra färger. Du behöver dessutom en rundsticka 2,5 mm, 80 cm om du vill sticka de som magic loop, eller strumpstickor nr 2,5 mm.

Muddarna är gjorda i damstorlek och värmer gott nu när det börjar bli lite kyligt i luften. September är en härlig höstmånad. Lite sommarvärme vissa dagar och lite småkylig, klar, hög och fuktig höstluft andra dagar.

Klicka på länken och få tillgång till mönstret till Tant Birgits Muddar.

Som vanligt kan du köpa både stickor och garn i butiken – House of Hildur. Välkommen in!

House of Hildur

 

2 reaktioner på ”Sticka Tant Birgits Muddar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *