Stickat - sjal

Mitt krävande projekt

  
För att knyta an till det jag skrev om i fredags när det gäller att växla mellan projekten, så vill jag visa er mitt mest krävande projekt för närvarande. Det är ett sjalmönster där jag noga måste räkna och hålla reda på vilket varv jag håller på med. Dessutom stickar man den rätstickade delen lite olika beroende på varv, och lägger in förkortade varv. Har insett att papper och penna är den enda rätta metoden här för att inte tappa bort sig. Detta är ingen socialstickning, ingen TV-stickning utan en stickning som verkligen kräver din närvaro. Väldigt roligt, men det är inte lätt att få till sådan tid så ofta. Dessutom är detta urtypen för stickning där jag blir så hängiven och koncentrerad att axlarna lätt kryper uppåt. Med tanke på det, är det kanske tur att jag inte får möjlighet att sticka så många varv åt gången. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *