Virkat - poncho

Några rutor på väg – ett enklare projekt

  
Att virka rutor är ett väldigt enkelt projekt att jobba med. Samma moment görs ett antal gånger och snart kan man mönstret utantill och det går lätt att virka framför TVn eller i andra sociala sammanhang. 

Rutor har även den fördelen att man har ett smidigt projekt att bära med sig, utan att det blir för tungt eller skrymmande. 

Just nu befinner jag mig i monteringsfasen och rutorna ska så småningom bli en poncho med fransar. Fransfasen närmar sig med stormsteg! Nackdelen med rutor är alla trådar man måste fästa. Det tar en evinnerlig tid!!! Jag börjar kunna det vid det här laget och längtar bara tills den fasen är över. Snart har jag förhoppningsvis en färdig poncho. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *